Voorstelling
Bakkerij De Pedevallei, een ambachtelijke, semi-industiele bakkerij.

Een bakkerij met passie voor ambachtelijke kwaliteit maar ook flexibiliteit.
Andre Peeters zet reeds 23 jaren zijn schouders onder deze bakkerij.

Hij heeft een zeer succesvolle periode achter de rug maar weet niet van ophouden.
Op dit ogenblik gaat zijn aandacht uit naar een groot innovatief project: namelijk het bakken van artisanaal brood op de wijze zoals men dat vroeger deed (in de tijd van onze grootouders). Maar dan wel aangepast aan alle normen van vandaag.

Zijn leuze is: brood moet smaak hebben - brood met karakter.

Veel mensen kennen de echte smaak van brood niet meer.
Een goed gebakken brood met een zeer lange rijstijd gemaakt met een zeer kwalitatieve zuivere bloemsoort is smaakvol en voedzaam en geeft een voldaan gevoel.

Ambachtelijk vakmanschap, jarenlange know-how zorgen ervoor dat deze innovatieve artisanale gerichte bakkerij de toekomst zonder problemen tegemoet kan zien. De goed bestudeerde nieuwe infrastructuur zal zorgen voor een evenwichtige, ergonomische en hoog kwalitatieve omgeving die zeer personeelsvriendelijk is.

Zijn zoon Kim Peeters volgt de vernieuwing zeer nauwkeurig op.
Binnenkort zal hij als professionele bakker afstuderen aan de bakkersschool te Anderlecht en kan hij het degelijke team van bakkerij de pedevallei versterken.

Hoog in het vaandel draagt men het Pede-brood dat sinds mei 2006 een streek-label heeft verkregen.

Het Pede-brood
"de echte smaak van brood
brood met karakter".
streek-label


90% van de productie is voor uitlevering aan koude bakkers, kleine supermarkten, rusthuizen, ministeries etc...

Een degelijke logistiek zorgt samen met goed opgeleide en klantvriendelijke chauffeurs voor een korrekte en perfekte service.

Bakkerij De Pedevallei staat voor u klaar 7 dagen op 7 - zon en feestdagen inbegrepen ...want eten doen we iedere dag.